Möte

möten möten möten hela tiden...igår hade jag möte med min fostermammas typ psykolog eller vad det nu är och hon ställde massa frågor om mina planer. Just nu är min plan bara att försöka plugga så mycket jag bara orkar fram tills avslutningen i juni. Sen är det ju sommarlov, gud så skönt ! sen kommer ju bebisen i oktober så hinner ju inte plugga så mycket just då så jag får ta igen det senare eller försöka plugga hemma så mycket som det går :) Men idag ska jag iallafall ha social möte i sollentuna kommun huset, usch det låter så seriöst :S Men vi ska iallafall ordna upp en "plan" vi ska alla i rummet få berätta vad dom tycker om att jag och oliwer ska få barn, och vad dom tycker som är possetivt med det hela och vad som är negativt, och vad som behöver ordnas/fixas innan bebisen kommer. Det kommer nog inte bli världens enklaste möte precis eftersom att jag hatar att vara den alla ska prata om, och eftersom att jag vet att alla tycker att jag är för ung och vill att jag ska göra abort. Men nej, jag ska kämpa och klara av det här. Men efter mötet kan jag iallafall åka hem och slappna av, ska åka med älskling till skåne och hälsa på hans mamma i en vecka :) blir sååå skönt att komma bort från stockholm och alla tjatiga personer bara för en stund ! jag vet inte om oliwer ska vara med på mötet eller om vi ska ses efter men de får vi se :) Tåget går iallafall typ 7 på morgonen så vi måste upp kl 5 och göra oss i ordning och åka 6 så vi har lite tid inne i stan också :) Önska mig lycka till på mötet !

Baby


Pojkvän

Min pojkvän, jag är så glad att jag har honom och att allt mellan oss är så bra som det är ! Han är pappan till bebisen och jag vet att han kommer bli en super bra pappa :) Älskar honom så sjukt mycket och han är en väldigt stor del av mitt liv ! Han betyder så sjukt mycket för mig. Vi klarar av det här tillsammans :) Utan honom hade jag nog inte klarat av detta själv, så jag är sjukt glad att jag har en sån underbar pojkvän som jag har. Det är väldigt många som har frågat mig om jag hade valt att behålla bebisen eller gjort abort om Oliwer hade valt att inte vela att jag skulle behålla det, och att han inte ville bli pappa än. Och svaret är jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort ifall Oliwer hade varit emot att behålla det bara för att han inte ville bli pappa och kände att han inte kan ta hand om sitt egna barn. Jag tycker att det skulle förändra allt. Jag tycker att varje barn har rätt till att få ha en mamma och en pappa som älskar en. Och ifall Oliwer hade sagt att han inte var redo, och jag hade struntat i det och fött barnet ändå...Så tycker jag att det skulle vara själviskt...Som att jag valt att mitt barn ska inte ha en pappa, men alla barn förtjänar att ha en mamma och pappa. Eftersom att min mamma är missbrukare och hon låg väl antadligen bara med min pappa på nån fest och sen blev gravid och sen drog han, så har jag vuxit upp utan pappa och med en väldigt dålig och knarkande mamma, men socialen flyttade mig till fosterfamilj när jag var 2 år, så jag vet hur det är att tas ifrån, från sina egna föräldrar. Och därför tänker jag ALDRIG låta mitt barn råka ut för någon sånt där som jag gjorde, vill att mitt barn ska få det bra. Sen tycker jag att det är jätte FULT av killar som gör en tjej gravid och säger att jag vill bli pappa, jag vill hjälpa till, jag kommer alltid att hjälpa till ! och sen bara skiter i barnet och drar. Det är såå fult gjort. Jag tycker att det är en helt annan sak ifall killen hade sagt att han inte var redo, eller att han vet att han inte klarar av att ha barn just nu, så vet ju tjejen om det och om hon behåller barnet så kan hon ju inte tro att killen kommer finnas där, för då har han ju redan sagt att han inte klarar av det. Så jag vet inte hur ni tycker, men jag tycker att varje barn borde ha både en mamma och pappa som älskar en. Och jag tycker att det är sorjligt att många barn blir utan någon utav föräldrarna, eller till och med båda två. Jag hoppas att ni som är gravida, att allt ordnar sig för er och barnet. nu har jag kanske skrivit rätt långt, men skrev av mig lite om vad jag tycker oh tänker och jag hoppas att ingen tar det fel nu, önskar att alla hade det bra ! :)

Love Life !

Att vara gravid är ju bara för härligt just nu, gosa ner sig i sängen och äta massa god frukt ! har längtat efter det hela dagen...ända sen i morse har jag varit sugen på jordgubbar och mango ! Så efter skolan gick jag och Oliwer och åt, sen gosa vi lite hemma och låg och pratade i timmar :) sen gick vi ut och handlade glass och frukt ! På fredag ska vi mysa tillsammans hela helgen för oss själva, det har vi inte gjort på jätte länge eftersom att jag åker till min syster varannan vecka i örebro och han åker till skåne ibland till sin mamma och förra helgen va ja tvungen att åka till Idre med familjen, så äntligen ! :) Sen är det bara 2 skoldagar nästa vecka sen åker vi till skåne till Oliwers mamma i en vecka :) myyys ! åh jag älskar livet just nu, allt känns så bra ! 
Nu ska jag krypa ner och kolla film och
äta fruktoch försöka sova sen :) 
Hoppas ni där ute som är gravida mår så bra som jag just nu ! :) Och ni som inte
är gravida också förstås ;) 
 

Helgen

jag var i idre i helgen och saknade min älskling så att det gjorde ont ! åkte snowboard för första gången och trodde att svanskotan skulle gå av på mitten ! gjorde så ont att ramla på rumpan ! Men det gick ändå rätt bra efter ett tag och åkte hela dagen med Malin :) Men dagen efter...hade ont i hela kroppen så skippade att åka den dagen och satt och fikade med min låtsas mamma istället ! :) mycket bättre och mysigare ! På söndagen satt vi i bilen hela dagen kändes det som, var hemma igen vid kl halv 9 ungifär och jag var skit trött ! I måndags träffade jag Oliwer igen, längtat efter det sååå länge ! Tvingat mig själv upp till skolan den här veckan, jag bara måste orka sista 3 månaderna ! 
 
 

Baby

 
 
 
 

Ingen ork !

Idag vill jag bara ligga hemma och sova ! Men nej...först lunch med min social-tant i centrum och ska ha lunchmöte typ bara hon och jag och prata igenom allt, och mina och oliwers planer och så. Efter som att jag bor i fosterfamilj och min riktiga mamma inte har vårdnaden om mig så har socialen ansvar för mig tills jag fyller 18 vilket är skit jobbigt ! Oliwer skulle vart med men åkte till sin mamma i skåne i förrgår. Efter mötet ska jag till idre med familjen och åka skidor/snowboard DÖ trist eftersom att jag varken aldrig åkt skidor eller snowboard och ville igentligen inte ens följa med ! Skulle vart med oliwer och gått på bio oh tagit det lugnt och bara myst i helgen igentligen, men nej...ja tvingas åka med familjen till idre...Jaja jag hoppas helgen går fort så jag får träffa Oliwer igen, saknar han så himla mycket :/ Nästa helg blir bättre, familjen åker till landet i öebro och jag och Oliwer stannar hemma och går nog på bio nästa helg i stället då :) 
Oliwer gillar nog inte att jag ska åka till idre heller för han är så orolig att jag ska ramla i backen och göra illa magen...och det förstår jag att han är för jag har också tänkt på det där och läst att man inte får åka skidor och sånt eftersom att man kan ramla så lätt. Men jag ska ta det lugnt ! Nu väntar jag bara på att johanna social tanten ska ringa så jag kan gå ut och möta henne i centrum, sen ska jag sitta i en bil i 8 timmar...Kul...kommer ju få stanna minst 10 gånger för kisspaus !  
 
" Vattenskidåkning, ridning, snowboardåkning, utförsåkning eller surfing kanske är dina favoritsporter - men det är bäst att ta det lugnt under graviditeten. Det som gör att de kan vara farliga när man är gravid är framför allt fallrisken. Du måste naturligtvis använda ditt sunda förnuft: Om du inte är van att cykla eller spela tennis, kan du utsätta dig för större fallrisk även med sådana 'säkra' sporter. Din tyngdpunkt är annorlunda än vanligt, vilket kan påverka din balans och dina leder är inte lika stabila under graviditeten.  "
 
 
 
 

Första Testet

Mitt första test som visade possetivt !
Gjorde minst 9 tester som visade negativt innan, bara 3 veckor innan det här testet visade det negativt och var gravid 2 månader innan det här testet. så testen är inte så säkra som man tror att dom ska vara...
 

Min Graviditet

Fick reda på att jag var gravid den 19 februari, dagen efter min födelsedag. Hade inte fått min mens på 4 månader och åt p-piller så förstod inte vad det var som var för fel varför mensen aldrig kom ! testade minst 9 graviditets test, men alla var negativa. Så den 19 februari när jag gick till ungdomsmottagningen i sollentuna, så skulle vi byta p-piller för barnmorskan på umo trodde att det kunde vara p-pillerna som var för starka för mig. Men vi gjorde ett sista test i säkerhetsfall, och poff så var det jätte starkt possetivt och både hon och jag gapade och bara kollade på testet. Gjorde ett test bara 3 veckor innan hos henne, så vi fattade inte varför det visade så starkt possetivt nu och inte för 3 veckor sedan ! Så vi pratade en stund och bokade tid till ungdomsenheten på södersjukhuset så skulle jag få göra ett ultraljud och kolla hur långt gången jag var. Men fick inte tid förns efter en vecka där så fick lite tid att berätta händelsen för min pojkvän och våra föräldrar. Oliwer, min pojkvän blev nog minst lika chockad som jag blev och vi fick sjukt mycket tankar i huvudet på så kort tid ! Men vi pratade jätte mycket och tillslut var jag tvungen att berätta för mina fosterföräldrar att jag var gravid, sååå efter jag berättat det så ville dom att jag skulle göra abort för att jag var för ung och har hela livet på mig att skaffa barn, och det blev jätte tjatigt att höra det, och framför allt jobbigt att höra hela tiden ! Men jag ville först veta hur lång tid det hade gått för vi hade ju ingen aning eftersom att jag inte fått mens på 4 månader och massa negativa tester och helt plötsligt så var det possetivt. Så vi gick dit tillsammans på Måndagen tidigt på morgonen, Oliwer jag och min fostermamma :) rätt spänt hela resan dit för oss alla ingen sa knappt något liksom haha ! Men så var vi där och fick skriva under på ett papper med massa frågor och fick ta kissprov mot klamydia och allt möjligt så jag inte hade nån infektion men alla prover såg bra ut :) Sen tillslut skulle jag få träffa en gynekolog, usch vad jag hatar sånt ! Liksom ligga och visa muttan för en främmande person liksom haha ! Men hon kollade och allt såg visst bra och normalt ut och gjorde ultraljud direkt efter :) Man såg inte så mycket men fick ju se och man såg ju att det var ett litet liv där inne och ett litet hjärta som slog :) Fick sedan en vecka på mig att bestämma om jag ville göra abort eller inte. Jag och oliwer pratade noga igenom det här och bestämde oss för att kämpa på och behålla barnet ! Så nu är jag i vecka 9 och på måndag blir det vecka 10 :) Jag har iallafall världens finaste och bästa pojkvän som jag älskar så obeskrivligt mycket, kommer nog skriva mycket mer om honom sen i bloggen :) Är så lycklig med honom ! 
 

Börja blogga

Den här bloggen gjorde jag mest för att jag ska kunna skriva av mig lite ibland och berätta hur de är att vara 16 år och gravid. Kommer skriva mycket om hur det är att vara ung och gravid och om saker jag tycker och tänker :) tycker själv att det är roligt att läsa om andra som är gravda och unga kan vara rätt skönt att veta att man inte är den ända liksom. så ja here we go, hope you like it ! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus